Slider

20.000 QYTETARË KANË APLIKUAR PËR T`U VAKSINUAR

Dje, zyrtarisht ishte lëshuar në përdorim ueb-faqja vaksinimi.mk, përmes së cilës qytetarët mund të paraqiten për t`u vaksinuar kundër COVID-19.

Krahas vështirësive që ishin paraqitur gjatë aplikimit, sipas informacioneve, deri më tani mbi 20.000 qytetarë kanë shprehur dëshirë për t`u vaksinuar dhe nëpërmjet sistemit “Termini im” do të shpërndahen për kohën dhe vendin ku do të vaksinohen. /KlanMacedonia

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button