Slider

5 prilli ditë jopune për qytetarët e besimit katolik

Ministria për Punë dhe Politikë Sociale informon se 5 prilli (e hënë) do të jetë ditë pushimi për qytetarët e besimit katolik në RMV.

Të hënën do të shënohet dita e dytë e Pashkëve.

Ndërsa sipas Ligjit për festa, kjo është ditë jo pune për katolikët.

“Ministria e Punës dhe Politikës Sociale uron qytetarët e fesë katolike në Republikën e Maqedonisë së Veriut për festën e madhe Pashkët”, thuhet në njoftimin e MPPS-së.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button