Showbiz

A e dinit që “Mafia” është nëna e këtij aktori të njohur?

Aktorja që la gjurmë me interpretimin e mrekullueshëm në shoun “Përrallë me tupan”, me rolin e saj të “Mafisë”.

E veshur me dimia, ku me energjinë dhe talentin e saj, i bëri për vete publikun, për ta kujtuar gjitherë. Ajo qka e karakterizonte poashtu në këtë rol është e folura interesante që din vetëm ajo ta bëj.

Shengyl Ismaili është aktorja e njohur e cila ka korrur shumë sukses e me shfaqjet në teatër, në serialet vendore, e në komedi të ndryshme shqiptare. Nga koha kur është ndërprerë ky emision argëtues e humorstik, aktorja ka ndryshuar aq shumë saqë vështirë të njihet.

Një femër e bukur dhe me stil, që befason për të mirë. E rrugën e saj profesionale po e ndjekë mjaftë mirë edhe djali i saj. Për ju që nuk e keni ditur, Shengyli ose si e njohim ne me “Mafia”, është edhe nëna e Lumit, aktorit të filmit “Shok”.

Ndryshe, kuptojmë se aktorja shpejtë do të jetë pjesë e një projekti të ri. Të paktën kështu na tregon ajo përmes disa imazheve në Instagram.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button