Slider

Ademi i reagon Snopçes: Ne bëjm Ligj që ju s’keni vërejtje

Arbër Ademi gjatë emisionit CLICKPLUS në TV21 me deputetin e ASH-së, Halil Snopçe, i ka reaguar kritikave të deputetit Snopçe duke iu përgjigjur se “Ne bëjm Ligj që ju s’keni vërejtje dhe se ne nuk merremi me thashethemet e ndryshme të VMRO-së e as të Levicës”!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button