Slider

Ademi: JO evidentim, por REGJISTRIM i diasporës!

Deputeti i BDI-së, Arbër Ademi thotë se në metodologjinë dhe Ligjin për regjistrim aspak nuk përmendet fjala evidentim.Ademi tha se REGJISTROHEN të gjithë shtetasit tanë, por edhe personat e huaj që ndodhen në vend gjatë regjistrimit.

Pra Ligji është i qartë, Metodologjia është e qartë. Thotë numri i përgjithshëm i të regjistruarve përfshin numrin e të regjistruarve rezident dhe numrin e të regjistruarve jo rezident, kjo është totali, numri i përgjithshëm i të regjistruarve është dispozitë eksplicite, është dispozitë shprehimore në metodologji. Kështu që nuk ka kurrfarë lloj dilemash – tha Arbër Ademi, BDI.

https://www.facebook.com/arberademi.1/videos/858526378063863

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button