Slider

Ademi tregon me Ligj se si nënshkrimi i Drejtorit dhe zv/Drejtorit të Entit të Statistikave janë të lidhur

Në emisionin Click Plus në TV21, ku diskutohet për regjistrimin e popullsisë, të cilët debatojnë Arbër Ademi nga BDI dhe Halil Snopçe nga ASH-ja.

Snopçe tha se nuk kanë besim tek Enti për Statistika, ndërsa Ademi tregon me Ligj se si nënshkrimi i Drejtorit dhe zëvendësdrejtorit të Entit të Statistikave janë të lidhur.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2F

www.facebook.com%2Ftv21hd%2Fvideos%2F1154759894980555%2F&show_text=false&width=560 

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ftv21hd%2Fvideos%2F260694175483404%2F&show_text=false&width=560

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button