Slider

Ahmeti uron Pavarësinë e Kosovës: Kthim pas nuk kishte, ja vdekje, ja liri

Lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti ka uruar Pavarësinë e Kosovës, duke kujtuar meritat e të gjithë pjesëtarëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Në akademinë solemne që u organizua për 17 Shkurtin, Ahmeti ka vlerësuar, se Pavarësia e Kosovës është paguar shtrenjtë me gjakun e rinisë dhe dijetarëve të kombit shqiptar.

“Kthim pas nuk kishte. Ja vdekje, ja liri. Prandaj, përzgjedhja përfundimtare ishte ëndrra e rilindjes kombëtare. O sot, o kurrë. Dhe ne sot po festojmë 13-vjetorin e Pavarësisë së Kosovës. Një moment që nuk erdhi si dhuratë nga të tjerët, por e pagua shtrenjt, me çmimin më të lartë, gjakun e rinisë, e atdhetarëve, e dijetarëve të Kombit”, tha Ahmeti në akademinë solemne, transmeton TV21.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button