Slider

Ambasadori Oryan gati për cermoninë, flamuri i Kosovës krah atij të Izraelit

Kosova dhe Izraeli përmes një ceremonie virtuale do të zyrtarizojnë marrëdhënimet diplomatike.

Për këtë ceremoni e cila do të mbahet gjatë ditës së hënë më 1 shkurt, tashmë kanë fillluar përgatitjet.

Kështu ka bërë të ditur edhe ambasadori i Izraelit në Maqedoni, Dan Oryan.

Ai ka thënë se është duke u bërë gati për këtë ceremoni.

“Duke u bërë gati për ceremoninë”, ka shkruar ai në Facebook.

Image

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button