Slider

Anketa e fundit/ Ja kush fiton te shqiptarët

Europe Elects dje ka publikuar një sondazh lidhur me besimin e qytetarëve në partitë politike në Maqedoni:

Sipas këtij sondazhi të realizuar në fillim të muajit mars me 1109 respondentë, zgjedhjet në Maqedoni do ti fitoj VMRO-DPMNE me 34.7 për qind.

LSDM-ja 31, 9 për qind, BDI 10.4 për qind, ASH-AA, 8.9 për qind, Lëvizja BESA, 1.7 për qind dhe e Majta, 6.6 për qind.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button