Slider

Arbër Ademi deputeti më aktiv në Kuvend

Instituti për Demokraci Societas Civilis ka bërë monitoringun e punës së deritanishme të deputetëve të kuvendit të Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Vlenë të theksohet se në bllokun e deputetëve shqiptarë listës i prinë deputeti i BDI-së, Arbër Ademi, njëherit edhe kryerar i Komisionit për Çështje Evropiane dhe zv/koordinator i grupit parlamentar të BDI-së.

Deputeti Arbër Ademi në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut ka folur gjithësej 154 minuta, duke lënë pas deputetin e koalicionit ASH-AA, Elmi Aziri i cili ka folur gjithësej 142 minuta.

Arbër Ademi gjatë kësaj periudhe në Kuvend ka qenë mjaft aktiv edhe në propozimin e ligjeve të ndryshme në favor të qytetarëve të vendit, që në mënyrë të shkëlqyeshme i ka prezentuar edhe gjatë debateve parlamentare.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button