Slider

Arbër Ademi: Ky regjistrim nuk bëhet me sy policor, por me nënshkrim të lidhur

Deputeti i BDI-së, Arbër Ademi, njëherit kryetar i Komisionit për Cështje Evropiane, në TV21 në ClickPlus u deklarua lidhur me Ligjin për Regjistrimin e Popullsisë. Ademi iu përgjigj kritikave të deputetit të ASH-së, Snopçe, duke thënë se ky regjistrim nuk bëhet me sy policor, por me nënshkrim të lidhur ndërmjet Drejtorit dhe zëvendës Drejtorit të Entit Shtetëror Statistikor.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button