Slider

Arbër Ademi: MPB-ja duhet të zbatojë masat e drejtësisë

Arbër Ademi sot në emisionin „Rruga Drejt“ në Alsat i është përgjigjur akuzave të deputetit nga radhët e Alternativës, Zejd Rexhepi për mospërfshirjen e BDI-së për ndryshime në sistemin gjyqësor.

“Thatë se nuk ka pavarësi në gjykata dhe prokurori, kjo aq më shumë e forcon angazhimin tone për veting. Për masat për sigurinë e të pandehurit vendosin organet e drejtësisë dhe nuk vendos ekzekutivi. MPB-ja duhet të zbatojë masat e drejtësisë” ka thënë Ademi./TetovaSot

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button