Slider

Arbër Ademi: Ne jemi të preferuarit e popullit

Arbër Ademi lidhur me koalicionet për në zgjedhjet e ardhshme lokale, i pyetur se për kë kanë preferenca, deputeti i BDI-së është përgjigjur se ne jemi të preferuarit e popullit dhe jemi në partneritet me qytetarët.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button