Slider

Arbër Ademi për regjistrimin: Mundi i diasporës nuk do të shkoj huq

Deputeti dhe koordinatori i grupit parlamentar të BDI-së, Arbër Ademi, thekson se regjistrimi nuk është anauluar, por vetëm është shtyrë për në shtator. Shtoi se konstatimet për anulim të regjistrimit janë shpifje.

“Regjistrimi nuk është anuluar, regjistrimi vazhdon. Janë shpifje, manipulime të gjitha konstatimet të cilët thonë se mundi i diasporës ka shkuar huq. Absolutisht jo. Këto janë qëndrime tendenciaoze dhe nuk kanë bazë.  Në asnjë moment dhe në asnjë dispozitë nuk thuhet se anulohet regjistrimi. Nuk thuhet se ndërpritet regjistrimi i diasporës. Regjistrimi vazhdon”, tha Arbër Ademi koordinator i grupit parlamentar të BDI-së.

Ademi edhe një herë u bëri apel mërgimtarëve që të vazhdojnë të regjistrohen.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button