Slider

Arbër Ademi shuan dilemat, tërheqje e menjëhershme e librit të Gjeografisë

Deputeti i BDI-së, Arbër Ademi i ftuar në PROGRAMI200 ka deklaruar se zgjidhja përfundimtare lidhur me librin e Gjeografisë është tërheqja e menjëhershme e të njejtit dhe se diçka e tillë do të ndodhë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button