Slider

Arbër Ademi takon ambasadorin Reka

Kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane, deputeti Arbër Ademi, sot ka zhvilluar takim me ambasadorin Fatos Reka.

Ademi dhe Reka kanë diskutuar lidhur me proceset që po kalojnë dy vendet drejt integrimit në Bashkimin Evropian.

“Republika e Maqedonisë së Veriut dhe Republika e Shqipërisë vendin e kanë në Bashkimin Evropian!

Me mikun tim, ambasadorin e Shqipërisë në RMV, Fatos Reka, gjatë takimit të sotëm diskutuam lidhur me proceset që po kalojnë dy vendet tona drejt integrimit në Bashkimin Evropian.

Sigurisht se mbështetja e ndërsjelltë nuk do të mungojë asnjëherë”
– ka shkruar Ademi!


Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button