Showbiz

Arta Nitaj shtrengohet deri në këtë pikë

Arta Nitaj është infleuncere në Instagram dhe faqja e saj ka shumë ndjekës.

Madje, falë faqes në këtë rrjet social, Arta ia ka dalë që ra fitoi edhe një rol në serialin “O sa mirë”, ku luante “Xhesiken”.

Pas përfundimit të serialit, Arta Nitaj mbeti si pa punë e angazhim, andaj shkoj në Dubai për ca ditë, që pastaj u bënë muaj, shkruan “Kosovarja”.

Për shkak të pandemisë, por edhe se nuk ë gjeti vetën atje, Arta u kthye sërish në Kosovë, ku u përball me paragjykime dhe një varg thashethemesh.

Aktualisht nuk duket se po bënë diçka, ama postimin e fotove nuk po e ndal. Në fotografinë e fundit.https://central.gjirafa.com/renderer.html?v=1.1

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button