Slider

ASH-AAA “kërcënim” për BDI-në, Ahmeti lojëtar i shkëlqyeshëm

Koalicioni Sela-Gashi, gjegjësisht koalicioni mes ASH-së dhe AAA, paraqet kërcënim serioz për BDI-në e Ali Ahmetit, kështu vlerëson në një një prononcim për Zhurnal, opinionisti Aco Kabranov.

“BDI e ka të qartë se koalicioni Sela-Gashi është kërcënim serioz për to, por duke e njohur Ahmetin dhe BDI-në si lojëtar të shkëlqyeshëm, përsëri BDI do të dalë si fituese edhe në zgjedhjet lokale, por edhe në ato eventuale të parakohshme parlamentare. Ky konstati i imi bazohet në atë se Ahmeti shkëlqyeshëm ka manaovruar deri më tani në skenën poltike dhe dinë shumë mirë të menaxhon me procese zgjedhore”, thekson Kabranov.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button