Slider

Bajatoviq: Nuk do të jetë e lehtë të shantazhohet Serbia, elita e SHBA-së ka nevojë të prodhojë probleme

“Politika e mirë e jashtme e Serbisë mundëson integritet në botë dhe kjo së pari ndihmohet nga bashkëpunimi i shkëlqyeshëm me Rusinë dhe Kinën”, tha drejtori i ndërmarrjes publike Srbijagas, Dushan Bajatoviq, raporton RTV Pink.


“Sa i përket BE-së, tregohet se kemi të bëjmë me një burokraci të pafuqishme, por nuk do të thotë se është e padëmshme. Sa i përket ardhjes së Bidenit, le të shohim së pari marrëdhëniet e SHBA-së me pjesën tjetër të botës. Thelbi është se politika jonë është demokratike dhe më e mirë. Elita, në atë pjesë Atlantike, ka nevojë të prodhojë probleme, sepse është e vetmja që është aq e fortë”, beson Bajatoviq.

Siç theksoi ai, “integriteti që posedon Serbia është thelbësor”.

“Nuk do të jetë e lehtë të shantazhohet Serbia dhe kjo është e qartë për të gjithë”, shtoi Bajatoviq.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button