Slider

Bastisje në disa shtëpi, arrestohet një polic në Shkup

Siç transmeton gazeta Lajm, padi penale do të ketë edhe për 28 persona të cilet janë pajisur me leje të falsifikuara.

Njëkohësisht është bë bastisje nëpër disa shtëpi të personave të involvuar, si dhe në Njësinë për çështje administrative, ku meren lejet.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button