Showbiz

Bëri lëmsh dynjanë po mori atë që deshi/ Flet Tea sikur s’ka ndodhur asgjë: Unë po shijoj jetën time tani

Fragmenti i fundit duke sqaruar foton e shperndar me Beartin. Tea publikon foton me Beartin në dëborë: “Me këtë storyn e fundit Shqipja tregon që unë jam duke shijuar jetën time diku larg Tiranës.

Ja dhe për ju që më pyesni se ku jam unë, kjo është pamja nga ballkoni im i shëmtuar… Për ta mbyllur se dhe unë u lodha, pengu i Shqipes: dy hipoteza, Shqipja është një person me tendenca ho mofobike, për të cilët zakonisht thuhet që janë njerëz që ndrydhin ndjenjat e tyre edhe prandaj shpërthejnë ashtu.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button