Slider

Caktohet seanca për votimin e Qeverisë Kurti 2

Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të mblidhet në orën 16:00, me kërkesë të 52 deputetëve për thirrjen e Seancës së jashtëzakonshme të Kuvendit.

Lëvizje Vetëvendosje i ka kërkuar Kryesisë së Kuvendit që të thërret seancën e jashtëzakonshme të Kuvendit të Kosovës për votimin e Qeverisë Kurti 2.

Në këtë kërkesë thuhet se LVV-ja kërkon thirrjen e kësaj seance, “duke marrë parasysh rrethanat e vakumit institucional dhe vullnetin e qytetarëve të vendit në zgjedhjet e 14 shkurtit”./21Media

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button