Kuriozitete

Çdo grua duhet të dijë këto 3 sekrete për partnerin e saj

Edhe pse shpesh bëjmë shaka dhe themi se burrat janë shumë të thjeshtë, burrat mund të kenë plot supriza dhe në fakt mund të jenë shumë kompleksë.

Këtu janë disa sekrete që mund të ndriçojnë rrugën tuaj drejt zemrës së tij (ose shtratit, çfarëdo qoftë), transmeton portali arbresh.info

Ai ka frikë se do të zhgënjejë

Jo, nuk kemi për qëllim zhgënjimin emocional, por seksual. Ndërsa ata mburren për mënyrën se si mund ose dinë, burrat nuk flasin në thelb për vetë aktin e seksit. Jo në detaje, si gratë. Ata do të ndajnë të gjitha detajet me miqtë e tyre, nga teknika te estetika, ndërsa kjo është shumë fjalë për seksin e fortë.

Ai gjithashtu ka nevojë për lavdërime

Mbani mend se burrave u pëlqen që të fitojnë dhe më pas kërkojnë lëvdata për këtë. Nëse ai është shumë i mirë në seks, atëherë mos kini trup dhe ja thoni se sa shumë e keni shijuar, sepse atij i pëlqen kjo, transmeton portal arbresh.info

Gratë për ceulit, burrat për penis

Ashtu si gratë mendojnë se fundi i botës është kur ata shohin (ose, tmerrësisht, ndiejnë) gunga të celulitit në vithet dhe këmbët e tyre, ashtu edhe burrat kanë zonën e tyre të frikës. Matet në centimetra! Pavarësisht se sa të kërkon që t’i thuash të vërtetën nëse është më i talentuari nga të gjithë partnerët e tu, tregoji atij çfarë dëshiron të dëgjojë. Përndryshe, ju mund të rrezikoni marrëdhënien tuaj./arbresh.info/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button