Kuriozitete

Çfarë fshihet pas 12.02.2021, misteri i një date të rrallë të vitit

Nëse ndjekim formatin DD/MM/VVVV për datat, atëherë do të zbulojmë se data e sotme është palindrome. Kjo do të thotë që është e njëjtë kur lexohet si nga e majta në të djathtë, edhe anasjellas.

Në shekullin e 21’të ka plot 12 data palindrome tetëshifrore dhe sot është një datë e tillë. Truri i njeriut, natyrshëm, është i prir të kërkojë modele, ndaj edhe shumë njerëz, ditë të tilla i konsiderojnë ditë me fat.

Daniel Hardt, president i Qendrës së Numerologjisë së Jetës në Indianapolis, e quajti ditën e sotme një “ditë të jashtëzakonshme”. Për ta mbajtur mend, bëni edhe ju një gjë të veçantë sot.

Pastaj shikoni:

12 shkurt 2021 (12022021)

22 shkurt 2022 (22022022)

3 shkurt 2030 (03022030)

13 shkurt 2031 (13022031)

23 shkurt 2032 (23022032)

4 shkurt 2040 (04022040)

14 shkurt 2041 (14022041)

24 shkurt 2042 (24022042)

5 shkurt 2050 (05022050)

15 shkurt 2051 (15022051)

25 shkurt 2052 (25022052)

6 shkurt 2060 (06022060)

16 shkurt 2061 (16022061)

26 shkurt 2062 (26022062)

7 shkurt 2070 (07022070)

17 shkurt 2071 (17022071)

27 shkurt 2072 (27022072)

8 shkurt 2080 (08022080)

18 shkurt 2081 (18022081)

28 shkurt 2082 (28022082)

9 shkurt 2090 (09022090)

19 shkurt 2091 (19022091)

29 shkurt 2092 (29022092)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button