Kosovë

‘Ciao se paske pi pak’, ‘Mulla Rroni’, Gjinovci përplaset me Ridvan Berishën

Gazetari Ridvan Berisha ka thirrur në emision direkt ka debatuar me analistët Jusuf Thaci dhe Rron Gjinovci.

Debati është ashpërsuar pasi dy analistët kanë kritikuar RTK’në për mos përfaqësim të mirë si televizion publik.

Ndërsa Ridvan Berisha ka thirrur për tu lidhur në debat.

“Unë vec e kuptoj melodinë elektorale. Studiot janë duke vallëzu sikur rtk dhe të tjera. E klutpj plotësisht pluralizmin jetojmë në një shoqëri edhe në familje ka pikëpamje të ndryshme. Ato reflektohen edhe në studio televizive. I thom ronit që jom i bom synet nga sentimeti politik. Jam gazetar prej vitit 2000. E drejta për absolutizmin për jusufin, të cilët kanë të drejtë ëpr të pasur mendim poliitk, për të caktuar kush është burrë i mirë e i keq. Ky debat ka një epilog. Të caktojë burrat e kqëinj dhe të mirë. Le ta dinë ata në studio se jam i mësuar në këtë situatë”, ka thënë ai.

Xhavit Haliti sa më tha se nuk pajtohet me deklaratën e PDK’së. Për Mulla Rronin kam këtë mesazh“, shtoi ai.

Ndërkohë apsi ëprfundoi bisedën reaguan edhe Gjinovci dhe Thaci.

“Unë në rastin e RTK nuk ndava burra të këqinj dhe të mirë”, tha Thaci.

“Qao se paske pi pak”, ia ktheu Gjinovci në përfundim të bisedës.

“500 argumente më të mira i patra se sa ai. Pra ia paloj vetes. E tregoj se është zëdhënës i PDK’së. Ky u desht në emër të PDK’së të tregojë cfarë tha PDK’ja”, shtoi Gjinovci.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button