Showbiz

‘Çudia më e madhe 3 ditë zgjat’/ Pas rikthimit në Instagram, Tea ju përgjigjet ndjekësve

Pas ri-hapjes së instagramit, Tea duket se ‘ka gjetur guximin’ t’ju përgjigjet disa nga pyetjeve të ndjekësve në kanalin e saj në Youtube.

“Si ndjehesh e dashur, më vjen keq për gjendjen në të cilën ndodhesh por të vlerësoj shumë,” ka shkruar një nga ndjekësit.

“Jam mirë, megjithëse jam një person i fortë, ditet e fundit nuk kan qenë të lehta pasi të të kthehet një komb i tërë kundër, duke të sharë dhe duke të uruar vdekjen nuk është aq e lehtë sado person i fortë të jesh, është e vështirë të kapërdihet. Thonë se çudia më e madhe 3 ditë zgjat por kjo e imja më shumë zgjati, kam kaluar gjëra më të vështira dhe vazhdojmë para”.

Si pate guxim ta tradhëtosh Andin?, është pyetja tjetër që Tea ka zgjedhur t’i përgjigjet.

“Njerëz të dashur e gjithë kjo ‘gjurulldi’ ka ndodhur  sepse unë dhe Andi nuk kemi qenë kurrë bashkë, të dy vazhdonim jetën tonë jashtë. Nuk e kam tradhëtuar, pasi nuk kam si ta tradhëtoj një person me të cilin nuk kam pasur asgjë”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button