Slider

Deputeti i BDI-së, Ademi: Gjatë pushtetit tonë mbi 13 mijë shqiptarë kanë marrë shtetësinë

Deputeti i BDI-së Arbër Ademi për çështjen e ligjit të shtetësisë tha se thelbi i bisedimeve për çështjen e nënshtetësisë ka qenë pasja e dokumenteve në librin amë si bazë për të marrë nënshtetësisë.

Ai tha se gjatë viteve të pushtetit të BDI-së mbi 13 mijë shqiptarë kanë marrë shtetësinë dhe aktualisht në përpunim për marrjen e shtetësive janë 2 674 persona që kanë aplikuar për marrjen e nënshtetësisë. Ai akuzoi opozitën shqiptare duke thënë se zgjidhja e halleve bëhet nëpërmjet zgjidhjes së problemeve dhe jo me anë të bllokimeve të pakove ekonomike.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button