Showbiz

Donaldi për Beatrix-in: Mbase s’më pëlqen në shtrat kur të dalim jashtë

Donaldi dhe Antonela kanë zhvilluar një bisedë së bashku.

Të dy tregonin eksperiencat e tyre duke theksuar se kanë qenë të dashuruar, por ja që lidhjet e tyre nuk zgjatën.

Por ajo çka është për tu habitur është deklarata e Donaldit i cili tha se lidhja e tij me Beatrix Ramosajn mbase jashtë shtëpisë së “BBV”, nuk do të funksionojë për arsye të ndryshme dhe se asnjëherë nuk i dihet jetës.

Duke e mbështetur në ato çka thoshte Antonela u shpreh se dashuritë e vërteta janë ato që ndahen, veç atëherë e kupton se sa je dasht.

Pjesë nga biseda:

Donaldi: Unë tek rastësia nuk besoj, mund të ndodhi që ajo nuk më pëlqen mua, nuk më pëlqen mënyra sesi mund të bëjmë seks për shembull, të flasim realitetin. Çfarë po bëjmë këtu? Po shesim gjë moral apo po parashikojmë gjëra se ku e di unë sesi do të vazhdoj kjo histori. Është ndarë dhe Romeo me Zhulietën që është historia më e bukur e dashurisë.

Antonela: E din që dashuritë më të bukura që iu kanë ndodhur njerëzve janë të atyre që u kanë ndarë. Dashuritë më të bukura janë ato që ti ndjen kur vuan për atë personin, ndahesh, aty e kupton sesa shumë e ke dashur atë person. Na ka ndodhur të gjithëve që kemi thënë “ kam qenë i dashuruar me të, ti mbase nuk e di kurrë se çfarë ndjen ai tjetri por di se çfarë ndjen ti në zëmrën tënde, ajo është dashuria…

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button