Sport

E para në botë, Premier League do të vendosë një rregull të ri

Federata angleze ka vendosur për të shtuar një rregull sa i përket dueleve në ajër duke filluar në muajin e ardhshëm një rregull të ri.

Rregulli përcakton që në rast të përplasjeve kokë me kokë dhe në rast të lëndimit, skuadra mund të bëjë dy zëvendësime shtesë.

Rregulli i ri do të jetë në provë deri në fund të sezonit 2020-2021.

Premierliga do të jetë liga e parë në botë që do të aplikojë një rregull të këtillë

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button