KosovëLajme

Edhe një serbe në listën e VV-së!?

Lëvizja Vetëvendosje ka publikuar listën për deputetë për zgjedhjet e 14 shkurtit.

Në zgjedhjet parlamentare do të kandidojë edhe Bernarda Radoncic, nga Mitrovica. Ajo jeton në Danimarkë dhe nga atje është nominuar për kandidate.

Lidhur ne kandidimin e Radonçiç kanë shpërthyer reagimet në rrjetet sociale lidhur me prejardhjen e kandidates!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button