Slider

Ekskluzive/Profesor Avni Dehari për herë të parë rrëfen për ngjarjet e vitit 1981 në gjimnazin e Kumanovës (Video)

Në një intervistë ekskluzive për emisionin “N’shpi te…” në News-TV, profesor Avni Dehari ka rrëfyer për ngjarjet e vitit 1981 në gjimnazin e Kumanovës.

Ai kujton se në atë vit të egër pushteti i atëhershëm jugosllav kishte ndaluar tekstet shkollore në gjuhën shqipe dhe kërkesën që evidencën pedagogjike ta mbanin në dy gjuhë.

Deklaratën e tij të plotë mund ta ndiqni nga minuta e 32-të.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button