Slider

Ekspozita dhe Libri i Prof.Dr. Ismail Ahmedit në qendër të vëmendjes në Festivalin Ndërkombëtarë të Kulturës ne Sharika-EBA

Në kornizën e bashkëpunimit mes Ambasadës së RMVsë në Emiratet e Bashkuara Arabe-Abu Dhabi dhe Institutit të Trashëgimisë Kulturore u bë hapja solemne e ekspozitës së dorëshkrimeve arabe në Maqedoninë e Veriut.

Ekspozitë ekskluzive dhe e para e llojit e përgatitur enkas nga Profesori i mirënjohur me renome ndërkombëtare akademike nga Kërçova, Profesor Dr. Ismail Ahmedi. Ekspozita e tij mori vendin qendror në hapësirën e Festivalit të 18të të Trashëgimisë Kulturore te Sharikas (20 mars 18 prill 2021) nën moton “Kultura na Bashkon”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button