Kuriozitete

‘Ëndrra e çdo perfeksionisti’/ Ja se çfarë do të ndodhë në shkurt 2021

Muaji shkurt i vitit 2021 fillon të hënën dhe përfundon të dielën. Kjo është një ngjarje e rrallë që mund të pikaset duke plotësuar “ëndrrën” e çdo perfeksionisti.

“Shikoni sa qetësues është shkurti 2021. I përsosur dhe i shkurtër, sidomos pas janarit, që duket sikur zgjat me vite,“-shkruan dikush në Twitter.

Po ju e kishit pikasur?

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button