Kuriozitete

Është ndarë nga i dashuri dhe po e përjeton keq? Si të silleni me shoqen e ngushtë

Ju takon të jeni aty derisa kjo fazë të kalojë, por si? A ka ndonjë gjë që ju mund të thoni që t’i ndihmojë ata apo jeni duke thënë vetëm atë që supozohet nga një mik?

1. Thuajini atij/asaj që duhet të pranojnë ndjenjat e tyre. Nuk ka asgjë të keqe të pranojnë që ndihen keq. Pozitiviteti toksik bën keq, mos harroni!

2. Mos maskoni trishtimin.

3.Mos u zhysni në vetminë tuaj. Vishni rrobat më të bukura që keni, ndërroni look, bëni një foto fytyrës suaj të bukur dhe drejtohuni në vendin tuaj të preferuar në qytet.

4. Përdorni opsionet “delete” dhe “block” më shumë se kurrë!

5. Evitoni këngët romantike dhe dëgjoni ato për ndarjet.

6. Konvertoni energjinë negative në diçka pozitive.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button