Showbiz

Eurovisioni këtë vit do të ketë numër të kufizuar të audiencës

Këtë vit, Eurovisioni në Rotterdam do të ketë pjesëmarrës në numër të kufizuar.

E gjithë kjo shkaku i pandemisë dhe masave ndaj Covid-19.

Organizatorët e Eurovision kishin thënë në shkurt se do të kishte disa ngjarje të distancuara nga shoqëria, por nuk specifikuan nëse do të lejohej një audiencë e drejtpërdrejtë.

Performancat do të jepen nga 39 vende pjesëmarrëse dhe fansat do të duhet të kenë testin që kanë rezoltuar negativ tpër të marrë pjesë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button