KosovëLajme

Familjari i Jakup Krasniqit tregon se a ka votuar ai nga Haga

Nipi i ish-kryeparlamentarit Jakup Krasniqit, Arian Krasniqin, ka treguar se a ka votuar Krasniqi nga Haga.

Ai në T7 i pyetur nëse e di se a e ka ushtruar të drejtën për të votuar axha i tij nga Haga, ka thënë s’është ne dijeni.

“Për besë, pardje kom biseduar me bacin Jakup, por nuk e di se a ka votu. Unë ende s’kam votuar. E drejta qytetare për të votuar është mirë të ushtrohet. Ta dërgojmë votën dhe zërin tonë në Kuvend. Të shpresojmë se do të shkojë gjithcka siç ka filluar mirë”, ka thënë Krasniqi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button