Slider

Filloi pagesa e pensioneve të dhjetorit

Ministria e Punës dhe Politikës Soviale ka njoftuar se prej sot, 27.12.2021 ka filluar pagesa me etapa të pensioneve të dhjetorit.

Pagesa do të realizohet me grupe edhe atë:

Për pensionet deri 11.000 denarë, pagesa do të realizohet sot, më 27.12.2021.
Për pensionet prej 11.001 denarë – 14.000 denarë, pagesa do të realizohet të martën, më 28.12.2021.
Për pensionet prej 14.001 denarë – 18.000 denarë, pagesa do të realizohet të mërkurën, më 29.12.2021.
Për pensionet prej 18.0001 denarë, pagesa do të realizohet të enjten, më 30.12.2021./TV21

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button