Slider

Fillon vaksinimi me “Sputnik V”

Në poliklinikën “Jane Sandanski” në Shkup fillon sot vaksinimi kundër Kovid-19 me vaksinën “Sputnik V”. Ndërkaq në poliklinikën “Bukuresht” fillon rivaksinimi me vaksinën “Fajzer”

Pikat e vaksinimit në të dyja poliklinikat do të punojnë në dy ndërrime, prej orës 8 në mëngjes deri në orën 20 në mbrëmje, përfundimisht me ditën e shtunë.

“Për shkak të zgjerimit të kapaciteteve për kovid dhe situatës aktuale, vaksinimi vazhdon me punonjësit shëndetësorë të cilët janë nën rrezik të lartë për tu infektuar me kovid, nga të gjitha institucionet në vend”, njoftoi Ministria e Shëndetësisë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button