Slider

Ganiu: Qoftë i përjetshëm kujtimi për dëshmorët

Bashkë me këshillin organizativ në përbërje të përfaqësuesve të familjeve të dëshmorëve, ish komandantëve të brigadave, veteranëve dhe invalidëve të luftës së Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare, shënojmë 20 vjetorin e fillimit të betejave për të drejtat tona kombëtare në vendin tonë dhe rënien e dëshmorit të parë Muzafer Xhaferi me vendosjen e luleve në monumentin përkujtimor të Shqiponjës në Çair.

Edhe pse pak më ndryshe se vitet e kaluara për shkak të pandemisë me virusin Covid 19, asgjë nuk mund të na ndalë të nderojmë veprën e atyre që dhanë jetën për lirinë dhe përparimin e kombit.

Qoftë i përjetshëm kujtimi për dëshmorët! LAVDI!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button