Slider

GJEOGRAFIA/ Arbër Ademi: Nga 2018-ta kemi kërkuar nga mësimdhënësit ti dorëzojnë vërejtjet për tekstet shkollore

Ish ministri i arsimit, Arbër Ademi në kuadër të “Programi 200”, u shpreh se në kohën kur ai ka drejtuar ministrinë e arsimit ka kërkuar nga mësimdhënësit që të paraqesin vërejtjet eventuale që kanë detektuar në librat shkollorë, megjithatë sipas tij për librin konkret, nuk ka pasur asnjë vërejtje por u shpreh i prerë se zgjidhja më e mirë do të ishte tërheqja e plotë e librit.

 “Kur jemi te komuniteti i mësimdhënësve, sepse thamë gjithkush duhet ta ndiej veten fajtor, pajtohem plotësisht, e dini pse pajtohem, unë edhe dokumentet mund t’i ndaj me ju, se nga viti 2018, 2019 nga gjithë komuniteti i mësimdhënësve si në arsimin fillor dhe atyre të mesme kemi kërkuar që ti dorëzojnë në ministri vërejtjet eventuale për tekstet shkollore, dhe se në bazë të anketimit dhe vërejtjeve të tyre kemi korrigjuar 51 tekste shkollore.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button