Slider

Gjuhë zyrtare e Muhamed Zekirit është MAQEDONISHTJA!

Sekretari i përgjithshëm i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, Muhamed Zekiri anëshkalon gjuhën shqipe dhe në komunikimin e tij të përditshëm me institucionet shtetërore përdorë vetëm gjuhën maqedonase dhe alfabetin cirilik, informon BLIC.MK

Siç mund të shihet nga dokumenti i siguruar nga BLIC.MK Zekiri i është drejtuar Ministrisë së Financave dhe Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës, që të dyja të udhëhequra nga kuadro shqiptar vetëm në gjuhën maqedonase.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button