KosovëLajme

Gratë deputete në të bardha, cili është mesazhi i deputeteve të VV-së?

Deputetet e Lëvizjes Vetëvendosje dhe ato të Llistës “Guxo” të Vjosa Osmanit janë veshur në të bardhë.

Më përjashtime të Mimoza Kusarti e Fitore Pacllit, të gjitha kanë veshur kostume me ngjyrë të bardhë.

Madje ato janë ftuar për një fotografi të përbashkët nga Osmani.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button