Sport

Hendbollisti me peshë fantastike në Botërorin “Egjipt 2021″

Kombëtarja e Kongos është një atraksion i vërtetë në Kampionatin Botërore në Egjipt. Mirëpo nuk bëhet fjalë për lojën e treguar por për shkak të hendbollistit që ka në linjën e sulmit.

Goatja Maumbi, është hendbollisti më në peshë në historikun e hendbollit por edhe Botërorit, pasi peshon rreth 140 kg. Mirëpo kjo nuk e pengon që të arrijë që të gjendet mirë në linjën e 7 metrave dhe të shënojë gola për kombëtaren e Kongos. Aktualisht Maumbi ka shënuar 3 gola për Kongon.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button