Showbiz

I fut dorën nën pallto, Andi batuta me Antonelën: Nga të gjitha gocat, leshin më të mirë e ke ti

Jo pak të afrueshëm janë shfaqur Antonela dhe Andi në takimin e tyre të parë.

Duke ndenjur nën një strehë, ndërsa binte shi, Andi tha se kishte ftohtë, ndërsa i futi duart nën pallton e Antonelës.

Ai nuk i kurseu batutat, ndërsa i tha: “prej krejt gocave, leshin më me kualitet e ke ti”

Ndërsa në studio, pasi u pyet nga Ana, e cila moderon emisionin sonte, tha: “leshin e mirë e ka, nuk mundem ta mohoj. I futa duart për të provuar ngrohtësinë e Antonelës, jo për cilësinë e palltos”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button