Kuriozitete

Islanda ofron shpërblim për meshkujt që martohen me islandeze

Qeveria Islandeze ka marrë një nismë për rritjen e popullsisë së saj. Kjo qeveri ka vendosur të sigurojë të ardhura mujore prej 1,800 dollarë për çdo të huaj që hyn në martesë të shenjtë me një shtetase islandeze.

Qëllimi është për shkak se ishulli ka vetëm 320 mijë banorë, shumica janë 40 vjeç, kështu që popullsia është ndalur në rritje.

Kujtojmë që masat e tilla nuk janë të reja, pasi qeveritë si Japonia dhe Kanadaja kanë zbatuar programe të ngjashme për shkak të plakjes së popullsisë./abcnews.al

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button