Slider

Ja për kë propozon dënim me vdekje deputetja e VMRO-DPMNE-së!

Deputetja e VMRO-DPMNE-së Ivanka Vasilevska në “Click Plus” në TV21 tha se ajo do të propozon dënimin me vdekje për kryerësit e dhunës ndaj grave.

“Ato deformime, ai lloj zhgënjimi, posaçërisht pedofilia, unë do të isha shumë rigoroze dhe do të dilja përtej parimeve të mia liberale për dhunuesit. Do të kisha propozuar dënim me vdekje, me sanksione serioze, veçanërisht kur bëhet fjalë për fëmijët – këtu nuk ka falje,” tha Vasilevska./tv21.tv/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button