Slider

Ja sa vota humbi VMRO me 27 Prill – tregon ish-ministri

Nikolla Todorov tha se 27 Prilli është një ngjarje katastrofike që nuk duhet të përsëritet më kurrë dhe se në atë datë të gjithë humbën, dhe VMRO DPMNE humbi 70 deri në 100 mijë vota.

– Më 27 prill, të gjithë humbëm. Shteti, qytetarët, partitë politike dhe demokracia humbën më së shumti, tha Todorov.

Një ngjarje katastrofike që nuk duhet të përsëritet më, nga e cila, siç thashë në gjykatë dhe tani do ta përsëris, LSDM ishin viktima fizike të asaj dhune, dhe VMRO-DPMNE ishte një viktimë politike, shton Nikolla Todorov.

– Unë nuk besoj se dikush, as në VMRO, as në udhëheqjen e VMRO-së nuk mund të bëjë një vlerësim kaq të keq politik dhe të organizojë një gjë të tillë sa që edhe një amator i zakonshëm politik që merret me politikë në një nivel amator e di se një gjë e tillë do të shkojë dëmtime serioze për VMRO-DPMNE, dmth për qeverinë, sepse gjithmonë është qeveria ajo që do të akuzohet për çdo gjë të kësaj madhësie.

Sipas Todorov, VMRO-DPMNE humbi 70 deri në 100 mijë vota në 27 Prill.

– Sipas vlerësimeve të mia, VMRO-DPMNE humbi 70 deri në 100 mijë vota atë natë dhe mendoj se nuk kishte asnjë votues të vetëm neutral ose të pavendosur që thjesht nuk u neverit atë natë dhe prandaj nuk e ndryshoi mendimin e tij ndaj VMRO për keq vetëm sepse VRMO ishte në pushtet në atë kohë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button