KosovëLajme

Ja si do të votojnë Thaçi, Veseli, Selimi e Krasniqi!

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar se gjatë ditës së martë, 19 janar, ka pranuar aplikimet nga shtetasit e Republikës së Kosovës që aktualisht ndodhen në objektin e paraburgimit të Dhomave të Specializuara të Kosovës në Hagë.

Aplikimet për t’u regjistruar si votues jashtë Kosovës janë paraqitur nga Hashim Thaçi, Kadri Veseli, Jakup Krasniqi, Hysni Gucati, Rexhep Selimi, Nasim Harandinaj dhe Sali Mustafa.

Të gjitha aplikimet janë verifikuar personalisht dhe janë regjistruar.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve falënderon për bashkëpunim administratën e Dhomave të Specializuara.

Po ashtu, KQZ falënderon edhe ambasaden e Republikës së Kosovës në Holandë që ka ndihmuar në komunikim me Dhomat e Specializuara.

/Indeksonline/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button