Showbiz

“Jam tip xheloze”, Atdheu ‘frikësohet’ nga Lediana: Ti mund të ma rrasësh thikën

E drejtpërdrejtë është treguar Lediana në takimin me Atdheun, ku tha se nuk i pëlqen afrimiteti që ai ka me vajzat e tjera.

Ajo u shpreh se është shumë xheloze dhe duke qenë se ka shprehur një pëlqim për Atdheun, ndihet keq kur sheh këtë të fundit në afrimitet me vajzat e tjera.

Por duke e dëgjuar, Atdheu tha se duhet të “frikësohet” dhe nuk duhet të afrohet më fare me vajzat e tjera sepse “ti mund të ma rrasësh me thikë”.

Debati:

Lediana: Unë jam tip xheloz, si mendon ti si ndihem un kur të shoh të bësh ato gjeste me vajzat e tjera?

Atdheu: Kështu si po flet ti, unë duhet të kem frikë mos t’i afrohem gocave se ti ta rras me thikë, kjo nuk është xhelozi

Lediana: Çfarë të pëlqen te unë?

Atdheu: Shpirti luftarak. Njerëzit më kanë thënë që ja bëre mirë Ledianës që e refuzove, sepse ajo ngeli duke u zënë

Lediana: Unë e kam thënë, unë nuk jam zënë për atë person

Atdheu: Po publiku, mesazhet?

Lediana: Po mesazhet që më kanë shkruar mua, mos e fto Atdheun se është shumë i afërt me vajzat e tjera.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button