Slider

“Javna Soba”/ Janë arrestuar 2 persona

“Dy persona, njëri nga Manastiri dhe tjetri nga Velesi janë arrestuar lidhur me rastin “Javna Soba”, ndërkohë që merren të gjitha masat dhe aktivitete edhe ndaj personave tjerë”, kështu ka shkruar në rrjetet sociale ministri i Brendshëm, Oliver Spasovski. Ministri Spasovski nënvizoi se MPB-ja në koordinim me Prokurorinë Publikë po punojnë qëllim zbardhjen e rastit dhe sanksionimin adekuat të kryerësve të kësaj vepre.

MPB-ja gjatë ditës së djeshme iu bëri thirrje viktimave fotografitë dhe të dhënat e të cilëve janë keqpërdorur në “Javna Soba”, që të denoncojnë rastin.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button